Book1Bus og Sannes Kaffe i lokalt samarbejde
Sanne Kloranis (tv) fra Sannes Kaffe og Anne Schou Thorsen (th) fra Book1Bus


Book1Bus og Sannes Kaffe indgår lokalaftale om kørsel af koncertgæster


Fremover kan koncertoplevelsen hos Sannes Kaffe blive endnu mere ekstraordinær. Book1Bus, som er lokal vognmand i Frederikssund, tilbyder nu at køre koncertgæster til fordelagtige priser.


Udover at sælge eksklusiv kaffe, afholder Sannes Kaffe også intimkoncerter med danske kunstnere. Og som noget helt nyt kan koncertgæster nu slippe for bekymringerne om, hvem der skal køre til og fra koncertstedet.


Book1Bus og Sannes Kaffe har nemlig indgået en aftale, at koncertgæster kan booke bustransport hos Book1Bus.


Book1Bus er lokal vognmand i Frederikssund og er udsprunget af familievirksomheden Frederikssund Handibusser. Book1Bus har mange minibusser samt store turistbusser, og de kan tilbyde at samle koncertgæster op på hjemmeadressen og køre dem retur igen.


”Det var oplagt at lave en aftale med Book1Bus, da koncertstedet er vanskeligt at komme til med offentlig transport. Nu har mine koncertgæster mulighed for nemt og bekvemt at komme hertil og hjem igen, samt at købe en ekstra øl i baren”, siger Sanne Klonaris, mens hun smiler.


Også Anne fra Book1Bus er begejstret for det nye samarbejde.


”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at branchen for privat buskørsel er hårdt ramt pga. Corona. Folk mødes bare ikke mere på samme måde. Så jeg blev rigtig glad, da Sanne var med på ideen om, at vi skulle tilbyde at køre hendes koncertgæster sikkert frem og hjem igen”, siger Anne Schou Thorsen


Lars Lilholt den 11. december
Næste koncert er den 11. december med Lars Lilholt, og koncertgæster kan allerede nu kontakte Book1Bus for at få en pris på kørsel til og fra koncertstedet.


Hvis du vil have et tilbud på kørsel, kan du skrive til Anne på info@book1bus.dk eller bruge deres online tilbudsformular på www.book1bus.dk/priser


Handicapvenligt
Book1Bus kører både private personer, virksomheder og foreninger. Men i dagtimerne bliver busserne brugt til visiteret kørsel af f.eks. børn, unge og ældre, som sidder i kørestol.


Book1Bus kan derfor godt have kørestole med til Sannes Kaffes intimkoncerter.