KØRSEL_gammel

KØRSELSe her hvilke typer kørsel vi blandt andet udfører. Hold dig dog ikke tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for en kørsel, som ikke fremgår her på siden.

FIRMAARRANGMENT

Vi kører ofte medarbejdere til firmaarrangementer, både i forbindelse med teambuilding arrangementer, og i forbindelse med kurser eller konference.

Vi har både minibusser med plads til 20 personer samt store turistbusser med plads til 60 personer.  

Skal I på messe med en masse udstyr, til bestyrelsesmøde, et teambuilding arrangement, kursus eller noget helt femte, så kontakt os. Vores chauffører er uddannede og professionelle, og vores busser er altid i pæn og præsentabel stand. 

POLTERABEND

De sjoveste polterabender er dem, hvor kørslen er på plads. Slip for at koordinere, hvem der kører med hvem og hvortil. Skab den bedste dag for både gæster og kommende brud/brudgom med planlagt transport til Jer alle. 

Polterarbend Polterabend kørsel transport

Start dagen med at pynte bussen og fyld den op med drikkevarer mm. inden dagens hoveperson overraskes. Vi planlægger kørslen ud fra Jeres aktiviteter og arrangementer, og slutter gerne af med at hente Jer fra byturen, så alle kan blive kørt sikkert og behageligt hjem.

JULEFROKOST

Slip for bekymringerne om, hvordan I kommer hjem, eller hvem der skal køre. Hver november, december og januar har vi travlt med julefrokostkørsel for virksomheder, fodboldklubber, private osv.  

Når hjemtransporten er bestilt på forhånd, giver det arrangementet en helt anden stemning. Mangler i kørsel til og/eller fra julefrokosten, så kontakt os nu. Vi har busser med plads til 20 personer, som altid er pæne og præsentable. 

LUFTHAVNSTRANSPORT

Er i en gruppe venner, medarbejdere eller familie, der skal rejse sammen, så bestil transporten til og fra lufthavnen her. I slipper for at vente i taxakøen, og I kan spare penge ved at køre sammen i én bus. 

Når du bestiller lufthavnstransport hos Book 1 Bus, er der også plads til ski -eller snowboard grej, hvis turen går til Val Thorens eller lignende. Vi tilpasser turen til Jeres behov, og alle passagerer kan blive kørt til adressen.

BRYLLUPSKØRSEL

Forkæl dine bryllupsgæster med en bus til og fra feststedet. 

.

Ligger feststedet ikke i gåafstand fra kirken eller rådhuset, kan I vælge at forkæle Jeres bryllupsgæster med transport til og fra festen. Et bryllup med planlagt transport giver en helt anden stemning til festen, og gæsterne slipper for bekymringen om transport.